logo

RINPÓCSE '94 KFT.

Székhely:

Szh.:

4064 Nagyhegyes, Bartók B. u. 18.

Iroda:

4031 Debrecen, Derék u. 83. I/3.

ertekbecsles@rinpocse.hu

+36 30 579-2474

+36 52 311-813

Bemutatkozás

Bemutatkozás

2006_ingatlanertekelo
2005_ingatlanertekelo

Cégünk több mint 25 éves szakmai múltra visszatekintő ingatlan és vagyonértékelő magyar vállalkozás.
A Magyar Ingatlanszövetség tagja.
A Tulajdonosokat a társaság megalapításánál az alábbi alapelvek vezérelték: szakmaiasság, hitelesség, együttműködés. Az eddigi működés alatt 2005-ben és 2006-ban Társaságunk elnyerte a Magyar Ingatlanszövetség: „Év ingatlanértékelője” címét. 2008-ban az FHB Zrt. az „év ingatlan értékelője” oklevelet adományozta Cégünknek.
Elmondhatjuk működésünkről, hogy az elmúlt években minden egyes munkánk elkészítésekor alapelveinket érvényesítettük és tesszük ezt az elkövetkezendő időszakban is.

A lakossági értékbecslés mellett Cégünk kiemelt hangsúlyt fektet a vállalati ingatlan és vagyonérték becslésre, vállalati-beruházási projekt ellenőrzésre és vállalati műszaki ellenőrzésre.


Büszkék vagyunk Munkatársainkra, szakmai tapasztalatukat és rátermettségüket a Rinpócse 94 Kft-nél értékként kezeljük. Felsőfokú végzettséggel, valamint ingatlanközvetítő és ingatlanvagyon értékelő képesítéssel rendelkeznek. Két fő rendelkezik Európai Felsőszintű Ingatlanszakmai Minősítéssel (EUFIM). Kollégáink építészmérnök, jogász, ingatlangazdálkodó, földmérő szakmérnök, agrármérnök, növényvédelmi szakmérnök, gépészmérnök, felsőfokú vadgazdamérnök végzettségekkel rendelkeznek.
Az eltelt évek alatt jelentős saját ingatlan adatbázisra tettünk szert, így komoly összehasonlító adatokkal rendelkezünk az ország egészére vonatkozólag legyen szó lakossági vagy vállalati ingatlan vagyonértékelés esetében.

A vagyonértékeléshez szükséges valamennyi személyi és technikai feltétellel rendelkezünk. Önálló irodát tartunk fent a 4031 Debrecen, Derék u. 83. I/3. szám alatt. 

A 2020-as év több szempontból is meghatározó volt a Rinpócse 94 Kft. életében:

  • a koronavírus okozta negatív hatások ésszerű tompítása a Partnerekkel való együttműködésekben.
  • a koronavírus okozta bizonytalanság végett saját ügymenet-stabilizáló intézkedések megalkotása és azonnal hatályú végrehajtása
  • a 2020-as év végével, hosszú tárgyalássorozat eredményeképpen a Rinpócse 94 Kft. generációváltása.

Az új Tulajdonosi alapelvek teljes mértékben megegyeznek az alapításkor meghatározottakkal. Ezen elvek mentén történő munka biztosítja mindkét Fél számára az együttműködés alapját.

A Rinpócse 94 Kft. az alábbi szolgáltatásait kínálja meglévő és új Partnereinek:

  1. Ingatlanforgalmi értékbecslés: Termőföld, lakóingatlanok, ipari és kereskedelmi ingatlanok,
  2. Eszközértékelés: Gépek, technológiák vagyonértékelése
  3. Projektellenőrzés: Részben banki hitelből megvalósuló beruházások folyamatának végigkísérése azon Bankoknál, melyekkel Cégünk szerződésben áll.
  4. Műszaki ellenőrzés: Épülő létesítmények, beruházások, telepítendő technológiák elkészültének folyamatos ellenőrzése építészeti, gépészeti és elektromos szakágakban.
  5. Speciális rendeltetésű ingatlanok értékbecslése.

Rinpócse '94 Kft.

4031 Debrecen, Derék u. 83. I/3.

4064 Nagyhegyes, Bartók B. u. 18.

Telefon/fax: +36 52 311-813
Mobil: +36 30 579-2474
E-mail: ertekbecsles@rinpocse.hu

Cégünk a Magyar Ingatlanszövetség tagja